ОСТАННІ НОВИНИ

У Золочеві з’явиться молодіжний центр

Юлія Шпак

|

У Золочеві розпочався другий заїзд проекту «Будуємо Україну Разом». Учасниками стали 25 молодих людей з різних областей України. Це вже другий тиждень поспіль активні хлопці та дівчата працюють над ремонтними роботами у місцевому карітасі. Вже найближчим часом тут запрацює простір для молоді. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 

Як зазначає координатор проекту Володимир Костюк, навколо цього центру планують створення та розвиток осередку Національної скаутської організації України Пласт. Також тут облаштують кімнату для інклюзивної освіти.

Крім того, учасники проекту долучились до ремонту в майбутньому музеї села Підгайчики, де, окрім експозиції, буде молодіжна локація для кінопереглядів, творчості і відпочинку.

Проект у Золочеві реалізується за підтримки Міністерства молоді і спорту України у партнерстві з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Контактна особа: Володимир Костюк, тел.:+380969698550, e-mail: [email protected].

Довідково

Будуємо Україну Разом – це волонтерський табір, який через спільну працю об’єднує активну молодь, виховує в ній соціальну відповідальність та розвиває локальні громади у різних куточках України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *