ОСТАННІ НОВИНИ

Українські метальники молота найкращі на Юнацькій Олімпіаді

Андрій Котенський

|

Українська скарбничка медалей ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор поповнилася відразу двома золотими медалями від метальників молота, що допомогло вивести нашу збірну до 10-ки найкращих на Олімпіаді.

 

Спершу не було рівних у секторі для метання Валерії Іваненко. 17-річна спортсменка з Дніпровщини, показала кращий результат серед усіх учасниць на першому етапі змагань 12 жовтня – 74.90 м, і була поза конкуренцією сьогодні (72.08м).

Новоспечена чемпіонка ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор з метання молота Валерія Іваненко одразу після блискучого досягнення в аргентинському Буенос-Айресі поділилася емоціями.

«Це щось неймовірне! Це неперевершені відчуття та емоції. Хочу подякувати своєму тренеру та батьку. Ця медаль – його заслуга. Без нього її не було б. Щиро вдячна своїм близьким та всій Україні за підтримку, яку ми тут, в далекій Аргентині, дуже добре відчуваємо. Я дуже щаслива!».

Валерія додала: «Перед першою спробою було важко сконцентруватися, відчувала хвилювання, але потім зрозуміла, що треба взяти себе в руки й довести справу до кінця. Дуже рада, що мені це вдалося!».

Золоту естафету підхопив світовий рекордсмен із метання молота серед юніорів Михайло Кохан.

Фаворит змагань приніс Україні третю золоту медаль Юнацької Олімпіади у Буенос-Айресі за сьогодні!

Фото: НОК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *