ОСТАННІ НОВИНИ

Права на NewsOne отримав нардеп з Львівщини

Омелян Шевчук

|

Батько нардепа Євгенія Мураєва Володимир передав корпоративні права на телеканал NewsOne нардепу від «Опозиційного блоку», вихідцю з Львівщини Тарасу Козаку. Про це сам Євгеній Мураєв повідомив у своєму «Facebook»,

 

«Сьогодні власником корпоративних прав телеканалу NewsOne став мій товариш і колега Тарас Козак. Бажаю йому і колективу успіху і зростання», – написав він.

Андрій Портнов залишається у керівництві каналу.

Як нагадує «Українська правда», у серпні екс-заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал NewsOne.

За словами Портнова, власник 100% статутного фонду компанії Володимир Мураєв (батько нардепа Євгена Мураєва – УП) передав йому телеканал в управління терміном на три роки.

Мураєв у свою чергу зазначив, що NewsOne переданий в управління Портнову з 3 вересня, і тепер він «буде здійснювати всю діяльність з управління і регулювання інформполітики».

4 жовтня, Верховна рада України внесла на розгляд Ради нацбезпеки пропозиції щодо введення санкцій проти власників телеканалів «112» та «NewsOne».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *