ОСТАННІ НОВИНИ

За півроку на Львівщині поменшало ДТП, однак кількість загиблих у аваріях не зменшилась

Дарина Смеречанська

|

У прокуратурі Львівської області запевняють, що в регіоні зменшується кількість ДТП із летальними наслідками.

 

Як зазначається, незважаючи на значне зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод на 18,5% за 6 місяців 2018 року – (861) порівняно з аналогічним періодом 2017-го (1056), смертність у автопригодах залишилася, фактично, на рівні півріччя минулого року, 6 міс 2018 – 123 летальні випадки, 6 міс 2017 – 124.

Аналізувалась кількість ДТП із летальними наслідками і на координаційній нараді керівників правоохоронних органів у липні цього року, на яку були запрошені керівники Львівської обласної ради та Львівської обласної державної адміністрації.

У прокуратурі запевняють, що за наслідками вжитих заходів вдалося досягнути певних позитивних результатів. Так, протягом ІІІ кварталу 2018 року на дорогах Львівщини внаслідок ДТП загинуло 55 осіб, а протягом аналогічного періоду минулого року – 84, що на 35% менше.

«Зазначимо, що попри те, що область зберігає першість щодо кількості ДТП з потерпілими, проте вже упродовж липня-вересня 2018 року значно зменшився показник загибелі учасників ДТП. Наголосимо, що правоохоронці і надалі вживатимуть заходи задля убезпечення пересування автошляхами регіону. Закликаємо громадян до неухильного дотримання правил дорожнього руху задля власної безпеки та безпеки інших його учасників», – зауважили у прес-службі прокуратури області.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *