ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали львів’янина, який до смерті побив чоловіка

Юлія Шпак

|

У Львові  поліцейські встановили особу зловмисника, який до смерті побив чоловіка. За вчинене він може позбутися волі на строк до десяти років. Про це львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Шевченківський відділ поліції увечері 4 липня звернувся 43-річний львів’янин. Він повідомив, що протягом останніх трьох днів не бачив свого сусіда, тож вирішив поцікавитись чи раптом чогось не сталося. Двері помешкання виявились не зачинені. В одній із кімнат заявник виявив власника квартири без ознак життя, тож зателефонував у «швидку допомогу» та у поліцію.

Потерпілий, який був госпіталізований в реанімаційне відділення лікарні, невдовзі помер. Медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму, злам склепіння черепа з переходом на основу черепа, забій головного мозку важкого ступеня та інші тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановили, що до їх заподіяння причетний 35-річний місцевий мешканець. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину  за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *