ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» вдома програли «Ворсклі»

Вероніка Рой

|

У 8-му турі УПЛ львівські «Карпати» вдома приймали полтавську «Ворсклу». Матч завершився з рахунком 0:1 на користь гостей. Про це повідомляє інформаційний-центр ФК «Карпат».

 

Після тріумфального матчу проти «Динамо» Київ на НСК «Олімпійський» – 0:2, львівські «Карпати» зіграли благодійний поєдинок у Польщі проти лідера місцевої Екстракляси – «Лехії» із Гданська (0:1). У восьмому турі «зелено-білі» приймали бронзового призера минулорічної першості – полтавську «Ворсклу», яка вже через п’ять днів стартує у груповому етапі Ліги Європи. У стартовому складі «Карпат» знайшлося місце одразу для двох новачків: воротаря Микити Шевченка та нападника Крістіана Понде.

Старт гри видався доволі сумбурним. Часті свистки у виконанні рефері матчу Миколи Балакіна не дозволяли обом командам доходити до воріт один одного. Найактивнішим у складі львів’ян був Сергій Мякушко, який тричі пробивав зі стандартних положень, але у всіх випадках м’яч пролітав над поперечкою.

Перший по-справжньому гольовий епізод «Ворскла» створила на 33-ій хвилині: Олександр Кобахідзе промчався правим флангом та прострілив вздовж штрафного майданчика на Владислава Кулача. Нападник «Ворскли» з декількох метрів пробив вище воріт Шевченка. Свій момент у першій половині гри мав герой київського поєдинку – Мар’ян Швед. Вінгер «зелено-білих» замикав подачу з кута поля – м’яч після його удару головою розминувся зі стійкою.

У другому таймі «Карпати» значно переважали свого суперника. У перерві наставник «Карпат» Жозе Мораіш зробив одразу дві заміни: замість Шведа та Понде на полі з’явилися Де Камарго та Гуцуляк, які додали креативу в атаках «зелено-білих». Орендований у «Леганеса» Де Камарго на старті другої половини гри прорвався правим флангом та пробивав у ближній кут – Богдан Шуст не без проблем зумів перевести м’яча на кутовий. Хороший момент на екваторі тайму мав Хорхе Карраскаль: колумбієць накрутив двох опонентів на підходах до штрафного майданчика, але пробив точно в руки голкіперу.

На першій компенсованій хвилині до другого тайму «Ворскла» змогла вирвати перемогу у цій зустрічі: Ардін Даллку прийняв м’яча на груди після подачі з кута поля та ударом з розвороту вразив ворота Микити Шевченка – 0:1.

Фото: ФК “Карпати”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *