ОСТАННІ НОВИНИ

Польська компанія планує збудувати для львівського аеропорту вантажний термінал

Юлія Шпак

|

Польська компанія планує збудувати для аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького карго-термінал. Про це йшлося сьогодні, 13 вересня, під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з  керівництвом компанії Waimea Holding SA, передає прес-служба ЛОДА.

 

«Для нас кожна інвестиція – це нові робочі місця. Львівщина динамічно розвивається у різних напрямах, тож співпраця із такою компанією як Waimea Holding SA дозволить Львівщині не лише залучити в економіку нові капіталовкладення, а й розширити діяльність аеропорту», – зазначив Олег Синютка

Керівник компанії «Waimea Holding SA» Анджей Росінскі ознайомив очільника області із діяльністю компанії та наголосив на зацікавленні керівництва розпочати роботу на Львівщині.

«У нас доволі широкі інвестиційні плани. Waimea Holding планує розпочати будівництво об’єктів складської та індустріально-офісної нерухомості. Крім того, група в процесі розширення своєї діяльності розпочне будівництво нових вантажних терміналів, які відповідають найвищим світовим стандартам, які будуть запропоновані для оренди потенційним споживачам», – розповів Анджей Росінскі.

У межах зустрічі сторони розглянули потенційні земельні ділянки для будівництва терміналу та узгодили шляхи подальшої співпраці у реалізації проекту.

Довідково:

З 2010 року Waimea Group успішно виконує проекти розвитку по всій Польщі. Компанія працює на ринку комерційної нерухомості як розробник, що спеціалізується на будівництві та оренді сучасних складських, промислових та офісних об’єктів. Протягом останніх трьох років компанія збудувала 85 000 кв.м. об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *