ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємцям Львівщини пропонують долучитися до бізнес-форуму у В’єтнамі

Євгенія Карвацька

|

В період з 9 до 10 жовтня торгово-промислова палата України запрошує долучитися українським підприємцям до бізнес-місії в межах офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до В’єтнаму. Про це Львівському портал повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Протягом перебування у В’єтнамі учасникам місії пропонують відвідати офіційні зустрічі, українсько-в’єтнамський бізнес-форум та провідні компанії міста Хошимін. Також  в рамках поїздки будуть проводитися ділові зустрічі з компаніями вибраного профілю та сфери діяльності, а також культурна програма.

До складу ділової місії можуть долучитися українські підприємці, представники виробничих торговельних компаній. Зареєструватися можна за посиланням до 2 жовтня включно. Участь у поїздці дасть можливість представникам українського бізнесу налагодити прямі ділові контакти, взаємовигідні зв’язки, а також отримати актуальну інформацію про ситуацію на в’єтнамських ринках.

Довідка

Відповідно до попереднього кошторису орієнтовна вартість участі становить 1500-1600  доларів США на 1 учасника (у вартість входить переліт Київ-Хошимін-Київ, проживання 3 ночі в готелі класу 3* або 4*, візова підтримка та витрати на організацію ділових зустрічей).

Логістичні питання можуть бути вирішені самостійно за Вашим бажанням.

За детальною інформацією, умовами та вартістю участі звертатися до Сектору з просування експорту ЛОДА за тел.: (032) 2612713 або писати на електронну пошту: [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *