ОСТАННІ НОВИНИ

Куди поїхати у вересні

Омелян Шевчук

|

Вересень – слушна пора для подорожей. Скінчилася літня спека, зменшився потік туристів. А якщо море недостатньо тепле, то саме час вирушити на концерт або фестиваль, відчути незабутню атмосферу драйву та енергетику однодумців.

 

Наша відповідь Октоберфесту

Куди ж вирушити? Про цікаві події та заходи, що відбуваються в країні, можна дізнатися, регулярно переглядаючи сторінки популярного ресурсу новин — новини – 24tv.ua.Тут регулярно викладають анонси популярних подій та ще багато цікавої та актуальної інформації.

1 та 2 вересня на ВДНГ пройшов грандіозний #CraftBeerFest — фестиваль крафтового пивоваріння. Відвідувачам було представлено 40 броварень та понад 200 різновидів пива. Це була унікальна можливість скуштувати авторське пиво та дізнатися про історію та сучасні тенденції пивоваріння, познайомитися з майстрами, взяти участь у майстер-класах та конкурсах. Але головна мета фестивалю — об’єднати пивоварів та надати гостям заходу максимум інформації. Ї, звісно, безліч вражень.

Долучити дітей до світу професій

У той же час у Дніпрі відбудеться ще один захід, на який краще потрапити всією родиною. Це масштабний фестиваль #МістоПрофесій. Більш ніж 30 локацій нададуть дитині чудову можливість познайомитися з професіями, що її цікавлять. І не просто познайомитися, а й випробувати себе у ролі продавця, банкіра або лікаря. Окрім звичних професій, будуть представлені й досить екзотичні заняття. Це чудова можливість для дитини поринути у великий світ дорослих. А для родини — слушна нагода гарно провести час разом. Розважально-интерактивна зона та food-zone зроблять сімейний відпочинок насиченим та комфортним.

Відчути атмосферу давнини

А наступна подія зацікавить насамперед чоловіків. Вперше в країні буде проведено #РетроМоторФест2018. Масштабний фестиваль ретротехніки прийматиме автомобільна столиця України — Запоріжжя. Тут живе багато колекціонерів антикварних авто.

Організатори виставки домовилися з усіма власниками закритих колекцій про можливість показати їхні раритети широкому загалу. Тому 8 вересня на стадіоні  «Славутич-Арена» ви матимете унікальну нагоду наживо побачити авто- и мототехніку минулої пори: мотоцикли, представницькі автомобілі перших державних осіб, унікальні екземпляри автобусів та вантажівок минулих років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *