ОСТАННІ НОВИНИ

На Бродівщині п’яний поліцейський на «Рено» насмерть збив двох хлопців на скутері

Юлія Шпак

|

Вчора, 28 серпня, у Бродівському районі нетверезий працівник поліції на автомобілі «Рено Трафік» збив скутер. Внаслідок аварії загинули водій та пасажир двоколісного.

 

За інформацією департаменту цивільного захисту Львівської ОДА,  о 23:50 год. в с. Жарків, Бродівського району, на вул. Центральна, відбулось зіткнення між автомобілем марки «Рено Трафік» під керуванням 25-річного мешканця с. Пеняки Бродівського району та скутером, на якому їхали мешканці с. Пеняки Бродівського району віком 18 та 19 років. В результаті ДТП водій та пасажир скутера загибли на місці події. Обставини події встановлюються.

Сьогодні вранці, журналістка та Голова поліцейської комісії, член атестаційних комісій Вікторія Балицька повідомила, що за кермом автомобіля «Рено Трафік» був нетверезий працівник Буського відділення поліції.

«Поліцейський в стані алкогольного сп’яніння, керуючи Рено Трафік, опівночі збив насмерть скутериста та його пасажира (2 загиблих). Поліцейський з Буського відділення поліції», – йдеться у повідомленні.

Фото: Вікторія Балицька

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *