ОСТАННІ НОВИНИ

З неділі у Городку перекриють частину траси Львів-Шегині

Юлія Шпак

|

На автомобільній дорозі загального користування міжнародного значення М-11 Львів — Шегині на ділянці км 30+020 — км 32+460 в межах м. Городок перекриватимуть рух транспорту. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

 

Рух транспорту на даній ділянці перекривають з 26 серпня до 1 жовтня для виконання наступних робіт:

– ремонт штучних споруд;

– влаштування дорожнього одягу;

– влаштування дощової каналізації.

Об’їзд буде здійснюватись згідно з погодженої Схеми організації дорожнього руху в Управлінні патрульної поліції у Львівській області та у Службі автодоріг, автомобільними дорогами Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка (м.Городок вул.Комарнівська) – С140330 Довжанка – Черляни та у зворотньому напрямку.

Cхему організації дорожнього руху під час проведення капітального ремонту автомобільної дороги М-11 Львів — Шегині інформують відповідні тимчасові дорожні знаки.

Слід нагадати, що обмеження руху транспортних засобів у м. Городок на ділянці км 24+960 — км 28+757 діють з липня місяця.

На вказаній автомобільній дорозі підрядник продовжує роботи з влаштування тротуарів та дощової каналізації. На сьогоднішній день на протяжності 2800 погонних метрів влаштовано тротуарів та 526 погонних метрів – дощової каналізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *