ОСТАННІ НОВИНИ

«Танці з Оксаною Марченко» таки будуть. Телеведуча заявила, що братиме участь в шоу

Дарина Смеречанська

|

Телеведуча Оксана Марченко вирішила таки брати участь у новому сезоні шоу «Танці з зірками» на каналі «1+1». Про це вона заявила на своїй сторінці у Instagram.

 

«Незважаючи ні на що, я вирішила взяти участь в новому сезоні «Танці з зірками» на каналі «1+1», – написала телеведуча.

Вона прийняли виклик #танціззіркамиchallenge від Лесі Никитюк, а також запропонувала взяти участь в танцювальному шоу Павлу Зіброву.

Нагадаємо, журналісти ТСН, які транслюють на каналі «1+1», публічно висловились проти участі ведучої Оксани Марченко у шоу «Танці з зірками».

«Засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом Російської Федерації Путіним. Чоловік Марченко, Віктор Медведчук, неодноразово робив проросійські заяви, зокрема, нібито про те, що в Україні триває не зовнішня агресія, а громадянська війна. Подружжя жодного разу за роки війни не засудило російську агресію на Донбасі та анексію Криму», – мовиться у їхній офіційній заяві.

Водночас гендиректор «1+1» Олександр Ткаченко не розділяє позицію журналістів.

«Журналісти мають право висловлювати свою думку, в тому числі, і з приводу рішень каналу. Проте, хотів би відзначити, що в проекті «Танці з зірками» беруть участь найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, незалежно від своїх політичних поглядів і переконань», – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *