ОСТАННІ НОВИНИ

Харчове отруєння 25 людей у «Панській чарці». Поліція закрила справу

Дарина Смеречанська

|

Кримінальне провадження за фактом масового отруєння людей під час святкувань у ресторані «Панська чарка», що у центрі Львова, розслідували близько восьми місяців і в результаті закрили – за відсутністю складу злочину. Про це повідомляє ZIK.

 

Як поінформували у прокуратурі Львівської області, провадження закрите 13.06.2018 на підставі п.2 ч.1 ст.284 КПК України – «встановлена відсутність в діянні складу кримінального правопорушення».

«Експертиза показала, що отруєння було солодощами, проте потерпілі у своїх показах повідомили, що солодощі були принесені ними у заклад з дому. Усі заявили, що жодних претензій не мають», – повідомили в прокуратурі.

Експертизу проводило Львівське обласне бюро судово-медичних експертиз. Як наголошує видання, кримінальне провадження, відкрите за заявами 24 постраждалих від отруєння, завершилося тим, що нікого не покарано.

Ресторан «Панська чарка» пов’язують із бізнесом нардепів Дубневичів. За даними Youcontrol, дружина Богдана Дубневича – Тетяна є одним із бенефіціарних власників ТзОВ «Глинянська вежа», що має у власності згаданий ресторан.

У жовтні 2017 року понад 25 людей, які харчувалися у закладі «Панська Чарка», звернулись за медичною допомогою до закладів охорони здоров’я області. У них виявили гостру кишкову інфекцію.

У стравах, якими отруїлися відвідувачі ресторану, виявили золотистий стафілокок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *