ОСТАННІ НОВИНИ

За жорстоке поводження з тваринами в Україні вперше арештували чоловіка

Дарина Смеречанська

|

Вперше в історії України чоловіка арештували за жорстоке поводження з тваринами. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив повідомив радник голови управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

 

Як він зазначив, сьогодні Київський відділ поліції в м. Одесі  оголосив громадянину підозру за скоєння злочину передбаченого ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами) та звернувся з клопотанням про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою

«Київський суд м. Одеса тільки що обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави. Це дійсно перший випадок притягнення до відповідальності особи за такий злочин з чим вас колеги, суспільство та зоозахисники і вітаю. Зверну увагу, що це стало можливим також дякуючи тиску зоозахисників та їх співпраці з правоохоронцями у цьому питанні, послідовній позиції Київського ВП, місцевій районній прокуратурі та Київського районного суду міста. Одеса, що приємно вразив відповідальним розглядом цієї незвичайної справи», – зазначив Руслан Форостяк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *