ОСТАННІ НОВИНИ

Водіям вантажівок на Львівщині нагадують про обмеження руху в спеку

Юлія Шпак

|

З метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг Служба автомобільних доріг у Львівській області вкотре нагадує водіям та перевізникам про обмеження руху автомобільними дорогами загального користування  державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш, ніж 7 тонн  при температурних показниках повітря вище +280 С в денну пору доби, передає прес-служба відомства.

 

Обмеження руху не поширюються на транспортні засоби, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

На замовлення Служби автодоріг Львівщини на автомобільних дорогах встановлені відповідні інформаційні панно та заборонні дорожні знаки. Також забезпечені майданчики для тимчасової стоянки транспортних засобів, перелік яких можна побачити на сайті Служби.

Нагадуємо, контроль за дотриманням вагових параметрів здійснюють підрозділи Укртрансбезпеки та Національної поліції України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *