ОСТАННІ НОВИНИ

Шукають акторів для вистави «Гамлет»: у Першому театрі у Львові відбудеться кастинг

Дарина Смеречанська

|

У приміщенні Першого театру у Львові 4 серпня о 16:00 відбудеться кастинг на виставу «Hamlet», яку створять спеціально для Театрального фестивалю «Кіт Ґаватовича» режисер, який працював у таких містах як Нью-Йорк, Берлін, Коста Ріка, Вашингтон, Прага, Париж та зараз завершує роботу у відомому лондонському шекспірівському театрі «Гамлет» Макс Сір та акторка з Нью-Йорка Міранда Ґазман. Про це повідомлять організатори.

До кастингу запрошуються усі актори, вікових та територіальних обмежень немає. Необхідно підготувати короткий монолог улюбленого персонажа із Гамлета до 3 хвилин. Одягнутись на прослуховування у зручний одяг для виконання за потреби фізичних вправ. Режисер та акторка наголошують на пунктуальності учасників кастингу.

Також важливе мінімально початкове знання англійської мови. Репетиційні роботи триватимуть протягом серпня у Львові, кожна сесія біля 3 годин. Передбачені тренінги, а також безпосередні репетиції вистави. Фінансова винагорода учасників буде визначена персонально із кожним кого відберуть до участі у проекті.

Прем’єра відбудеться у Львові 8 вересня о 21:00. Квитки надійдуть у продаж 23 серпня.

Члени кастингової комісії: Макс Сір – режисер, Міранда Ґазман – акторка, Мар’яна Янкевич – театральна критикиня, Ірина Мазур – хореографиня, засновниця Балету життя. Софія Розпутня – співзасновниця Театрального фестивалю “Кіт Ґаватовича”.

Результати опублікують 6 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *