ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Насіров братиме участь у президентських виборах

Олександр Косик

|

Екс-глава Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що планує брати участь у виборах президента України. Про це він повідомив вчора, 29 липня, в ефірі одного з телеканалів, пише УП.

 

“Кожен день думаю про це все більше і більше. Вже навіть почав готуватися до цього. Мене до цього стимулюють друзі, консультанти. Я думаю, що мабуть так. … Я буду робити все, щоб стати президентом”, – заявив Насіров.

На його думку, спільну мову з президентом РФ Володимиром Путіним він би знайшов, – “як президент федерації дзюдо з Путіним, який любить дзюдо”.

“Спільну мову завжди знаходити потрібно”, – уточнив він.

Також Насіров заявив,  що має один український паспорт: “Українське громадянство, і все. Говорили, що я маю британське, угорське, ізраїльське громадянство. На жаль, в мене їх немає, я б хотів…”.

Також він зазначив, що носить електронний браслет: “Він на мені, на нозі, лівій. Заважає”.

На питання “Чи ви сядете?” Насіров упевнено заявив: “Точно ні. Немає за що

На уточнююче питання, чи він буде “мститися тим, хто сформував справу проти нього”, Насіров зазначив, що “займається цим регулярно”: “Є кілька, 6-8 справ, деякі з них об’єднано, що стосуються правопорушень, які було вчинено”, – заявив екс-глава ДФС.

Він зауважив, що одна з них, зокрема, стосується доданих до його справи матеріалів, де зафіксовано прослуховування його спілкування з адвокатами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *