ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські праворадикали ще раз самовільно встановили камінь біля Монумента Слави

|

У суботу, 28 липня, представники львівських праворадикальних організацій самовільно встановили камінь біля Монумента Слави на вул. Стрийській. Про закладення каменя під «Монумент Звитяги Українських Воїнів» повідомив Національний Корпус Львівщини, пише Zaxid.net.

 

Представники Нацкорпусу провели церемонію закладення каменя спільно з ГФ «Патріот», ВО «Свобода», Правим Сектором Львівщини, Добровольчим батальйоном ОУН.

Це вже не перша спроба представників праворадикальних організацій встановити пам’ятний камінь біля Монумента Слави. 27 червня представники тих самих організацій перевезли на вул. Стрийську камінь із перехрестя на вул. Кульпарківській.

«Кульпарківський» камінь у свою чергу 14 червня самовільно встановили представники Львівської міської організації Народного руху України. Метою «рухівців» було перешкодити будівництву на перехресті вулиць Кульпарківської та Героїв УПА заправки ОККО.

Тоді ж представники Народного Руху України анонсували зведення на цьому перехресті пам’ятника героям ОУН-УПА.

29 червня, через два дні після перевезення праворадикалами «кульпарківського» каменя на вул. Стрийську, представники Народного Руху повернули його на первинне місце самовільного встановлення. Через місяць після цих подій праворадикальні організації знайшли інший камінь і самовільно встановили його біля Монументу Слави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *