ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці викрили молодика, який обікрав церкву

Дарина Смеречанська

|

У Трускавці поліцейські викрили зловмисника, причетного до кількох крадіжок – з церкви та розважального центру. Про це Львівському  порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області. Про це Львівському  порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

 

Так, у Трускавецьке відділення поліції звернувся священнослужитель однієї з церков міста. За словами заявника, 15 липня зловмисник проник на огороджену територію собору, розбив скриньку з пожертвами, встановлену біля вхідних дверей, та викрав грошові кошти. Після цього пошкодивши вікно, намагався проникнути у приміщення церкви.

Працівники поліції з’ясували, що до вчинення злочину причетний раніше судимий 23-річний житель міста Стебник. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі до трьох років.

Також встановлено, що зловмисник причетний до крадіжок двох сумок у відвідувачів розважального центру. В одній із них знаходився мобільний телефон, в іншій – грошові кошти в сумі близько 400 гривень.

Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *