ОСТАННІ НОВИНИ

Держпраці вимагає зупинити експлуатацію чотирьох атракціонів у Парку культури

Юлія Шпак

|

ГУ Держпраці у Львівській області подало до суду щодо зупинки чотирьох атракціонів у Парку культури і відпочинку. Про це повідомляє прес-служба відомства.

 

Як зазначається, фахівці ГУ Держпраці у Львівській області провели планову перевірку  у ЛКП «Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького». В межах контрольного заходу, були виявлені факти порушення вимог чинних нормативно-правових актів з охорони праці, зокрема й такі, що створюють загрозу життю працівників  цього підприємства.

«ГУ Держпраці у Львівській області звернулося до  Львівського окружного адміністративного суду з проханням застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду до ЛКП «Парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького», – йдеться у повідомленні.

Відтак, ГУ Держпраці  просить  суд  зобов’язати Парк культури зупинити експлуатацію кахельної печі та 4 атракціонів. Зокрема,  мова йде про карусель «Кавові чашечки»,  дитячу  фігурну карусель,  ланцюгову  дитячу карусель  та  дитячу башту. Окрім цього, вимагає заборонити виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту  атракціонів для працівників, які не пройшли відповідного навчання та перевірки знань з питань охорони праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *