ОСТАННІ НОВИНИ

Усику погрожують судом у разі зриву бою в Росії

Дарина Смеречанська

|

Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов попередив Олександра Усика, що зрив фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) з Муратом Гассієвим може спричинити серйозні наслідки для українця. Про це повідомляє «Обозреватель».

 

“Контракти боксерів із WBSS досить жорсткі, тому зрив бою однією зі сторін може мати серйозні наслідки, зокрема, суди. На організацію бою вже витрачено пристойну кількість коштів. Але по факту це вже зона відповідальності WBSS, і тільки з ними можна вести переговори. Ну, а порушення домовленостей і наступні розгляди можуть вплинути на кар’єру Усика”, – цитує Кремльова ТАСС.

Промоутер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас заявив, що організатори фіналу боксерської Ліги чемпіонів у Москві не забезпечили нормального перебування його підопічного в столиці Росії. Клімас звинуватив у бездіяльності росіян, заявивши, що поєдинок із Гассієвим може зірватися.

Нагадаємо, що чемпіон світу за версіями WBO і WBC у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) повинен зустрітися з росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО), який володіє поясами IBF і WBА, 21 липня.

Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) заплановано в Москві, на арені спортивного комплексу “Олімпійський”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *