ОСТАННІ НОВИНИ

У Туреччині помер український турист, якого під час перегляду матчу ЧС-2018 побив росіянин

Дарина Смеречанська

|

В одній із лікарень Туреччині помер 57-річний український турист із Запоріжжя, який тиждень перебував у комі після того, як 7 липня його побив турист із Російської Федерації на курорті в м. Анталія. Про це повідомляє «Інтерфакс Україна».

 

Як розповіли в запорізькому туристичному агентстві «Ліга-Тур-Сервіс», житель Запоріжжя помер у суботу близько 10:00. Інформацію про це турагентство отримало від родичів чоловіка.

У суботу вдень в Запорізькому аеропорту готувалися прийняти літак санавіації з Анталії з постраждалим українським туристом, однак за кілька годин до прильоту літака рейс несподівано скасували.

Як повідомлялося, 7 липня 2018 року 57-річний житель Запоріжжя дістав важкі травм унаслідок того, що на території готелю «Ganita holiday village» у м. Аланья, провінція Анталія його побив громадянин РФ. Українця у непритомному стані госпіталізували в реанімацію лікарні м. Аланія, де той перебував у комі.

За наявною інформацією, конфлікт між громадянином України та 30-річним туристом з РФ виник під час перегляду матчу ЧС з футболу Хорватія – Росія.

За словами родичів українця, турецька поліція оштрафувала росіянина на 800 дол. після чого той виїхав додому в Росію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *