ОСТАННІ НОВИНИ

В мережі з’явився лист, написаний ув’язненим Олегом Сенцовим

Олександр Косик

|

Незаконно засуджений в РФ український режисер Олег Сенцов повідомив, що почувається «не так прекрасно, як може здатися деяким уповноваженим правозахисникам». Про це він написав українській актрисі Риммі Зюбіній, яка оприлюднила документ на своїй сторінці у Facebook, пише УП.

 

Лист Сенцова датовано 3 липня.

«Я почуваюся нормально, незважаючи на 51 день (голодування – ред.), звичайно не так прекрасно, як може здатися деяким уповноваженим правозахисникам, моє здоров’я – кожен бачить те, що хоче бачити», – зазначив Сенцов.

Він додав, що листи, які надсилають йому, спочатку «читає цензор і інші зацікавлені особи, потім роздруковують і віддають мені і може не того ж дня».

«Потім я пишу відповідь і процедура повторюється у тому ж порядку. Так що якщо відповідь приходить через тиждень, це нормальна швидкість для цієї системи. Тому що звичайні паперові листи з України йдуть місяць і стільки ж назад. І губляться часто, на відміну від електронних», – відзначає Сенцов.

Політв’язень додав, що додзвонитися до нього «дуже складно».

«З-за кордону – один автомат на весь табір. Тому звичайно пробуйте, але не факт, що до мене дійде черга. Або взагалі такий дзвінок дозволять, … така ситуація навколо мене», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *