ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Ще не закінчилась війна, але ми віримо у нашу перемогу, віримо, що невдовзі усі українські захисники повернуться додому»

Юлія Шпак

|

Керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук про повернення 80-тої десантно-штурмової бригади із зони проведення операції Об’єднаних сил:

«Щиро радий поверненню воїнів-десантників легендарної 80-ї окремої десантно-штурмової бригади після виконання завдань за призначенням у складі Об’єднаних сил. Галицька земля радо вітає вас з поверненням! На цій землі ви присягнули на вірність українському народу! Тут ви гартували свій дух і військову майстерність! Звідси ви пішли захищати незалежність і територіальну цілісність нашої держави! Сюди ви повернулись, з честю виконавши свій військовий обов’язок!

Ви – нове покоління українців з незламним духом та бойовим вишколом, приклад для нових поколінь наших вояків, взірець для курсантів – майбутніх офіцерів нашої армії. Ваша служба – неоціненна. Завдяки вам, ми маємо можливість мирно жити і працювати. Громада Львівщини, військовослужбовці Львівського гарнізону низько вклоняються вам – живим, схиляють голови перед світлою пам’яттю загиблих героїв. Ще не закінчилась війна і російського агресора ще не вдалося вигнати з української землі, але ми віримо у нашу перемогу, віримо, що невдовзі усі українські захисники повернуться додому, і у нашій землі настане мир.

Бажаю вам доброго відпочинку і повноцінного відновлення. Щиро дякую кожному з вас за ваш бойовий подвиг, за все, що ви зробили для нашої землі!».

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбулася урочиста хода військовослужбовців 80-тої десантно-штурмової бригади з нагоди повернення із зони проведення операції Об’єднаних сил.

Фото: Facebook-сторінка Павла Ткачука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *