ОСТАННІ НОВИНИ

Велопатрульні у Львові затримали трьох грабіжників

Юлія Шпак

|

У Львові велопатрульні затримали групу осіб, які ймовірно причетні до грабежа. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора, близько 11 години, інспектори велопатруля почули в радіоефірі повідомлення про грабіж на вулиці Кастелівка.

 

«Патрульні отримали опис нападників та почали перевіряти прилеглі вулиці. На вулиці Японській, вони побачили трьох чоловіків, які підпадали під орієнтування. Їх зупинили та попросили пред’явити документи. Виявилося, що всі мешканці Львова та вже відбували покарання за такі злочини, як крадіжки та грабежі. Інспектори повідомили чоловікам, що їх буде затримано та доставлено до Франківського відділу поліції. Один з громадян був з очевидними ознаками сильного наркотичного сп’яніння, а інші почали чинити опір працівникам поліції. Їх затримали та викликали на місце авто екіпаж», – йдеться у повідомленні патрульних.

Зазначається, що на місце події викликали бригаду швидкої медичної допомоги, яка допомогла привести до тями чоловіка, який ймовірно був під впливом наркотичних речовин. Під час поверхневої перевірки, в одного з затриманих виявили речі потерпілого.

Всіх учасників доставили до Франківського відділу поліції. Справу передали слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *