ОСТАННІ НОВИНИ

ЗНО з історії України не склали 14% учасників тестування

Юлія Шпак

|

Кількість учасників ЗНО, які не склали тест з історії України, складає 22 692 особи, що дорівнює 14,19% від загальної кількості учасників тестування. Про це повідомляє Osvita.ua.

 

20 червня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг «склав/не склав» для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, який у 2018 році дорівнюватиме 26 тестовим балам.

«Усі учасники тестування, результат яких дорівнює або є вищим за визначений поріг, матимуть можливість використати отримані результати під час участі у цьогорічній вступній кампанії до закладів вищої освіти. Кількість учасників ЗНО, які не склали тест з історії України, складає 22 692 особи, що дорівнює 14,19% від загальної кількості учасників тестування», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 21 червня будуть оголошені результати, що отримані учасниками зовнішнього незалежного оцінювання з історії України та ухвалені таблиці відповідності тестових балів рейтинговій оцінці за шкалою 100-200 балів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *