ОСТАННІ НОВИНИ

У Золочівському районі перекинулась «Шкода Октавія»: двоє людей – у лікарні

Юлія Шпак

|

Вчора, 16 червня, у Золочівському районі водій автомобіля «Шкода Октавія» не впорався із керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Про це повідомляє Золочівський відділ поліції.

 

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 16 червня, близько 8.00 години в с. Шопки Золочівського району на автодорозі Львів-Тернопіль.

«Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 30-річний водій автомобіля «Шкода Октавія» житель Золочівського району, не впорався із керуванням та перекинувся. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля Шкода Октавія з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, рвана рана лобної ділянки голови, забій грудної клітки, рвана рана та перелом в ділянці гомілково ступневого суглобу госпіталізований в лікарню м. Львів та 22-річний пасажир даного автомобіля, житель одного із сіл Золочівського району з тілесними ушкодженнями у вигляді закритого перелому правої ключиці, забій поперекової ділянки зліва, госпіталізований до лікарні м. Львова», – йдеться у повідомленні.

На даний час з’ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди та вирішується питання про відкриття кримінального провадження відповідно до ч.1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *