ОСТАННІ НОВИНИ

Голова НАБУ каже, що контрабанда – найбільший біль Львівщини

Соломія Головіна

|

Голова НАБУ Артем Ситник під час робочого візиту у Львові розповів, де у області найбільше корупційних проблем. Про це він зазначив сьогодні, 12 червня, під час брифінгу.

 

Він наголосив, що у Львівській області найбільше проблем із контрабандою. З цього приводу нині очільник НАБУ матиме нараду із місцевими детективами.

«Я не вірю, що в державі у одному регіоні рівень корупції стрімко знижується, а в іншому – збільшується. Проблеми у регіонах трохи різні, якщо говорити про Львівщину – це контрабанда. Зараз якраз матиму розмову з нашими місцевими детективами і послухаю, які є напрацювання в цьому напрямку, а вони дійсно є. У Львівській області це – одне з найбільш актуальних питань»,  – сказав Артем Ситник.

Як він пояснив, працівники НАБУ змушені займатися митницею, хоча це не зовсім їхній профіль.

«Окрім нас, нею більше нікому зайнятися. Якщо будуть зрушення, тоді можна говорити про зменшення рівня корупції в регіоні… У вас є відомі особи, які є бенефіціарами багатьох договорів і по залізниці, і по електростанціях. Це також для нас дуже пріоритетні розслідування, найближчим часом по них можливо будуть цікаві результати», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *