ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульна піднялася на четвертий поверх по драбині, аби врятувати життя 82-річній бабусі

Юлія Шпак

|

Патрульна у Львові піднялася на четвертий поверх по драбині, щоб допомогти 82-річній, у якої був інсульт. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора ввечері, патрульні отримали повідомлення, що в квартирі на вулиці Трильовського перебуває 82-річна жінка, яка не відчиняє двері ще від ранку.

«Інспектори прибули на місце та зустрілися з заявником. Потрапити до квартири можна було лише через вікно 4 поверху. Тоді на місце події приїхала бригада державної служби з надзвичайних ситуацій, яка оцінила ситуацію та повідомила, що потрапити через вікно від сусідів змоги нема, а тому вони виставлять пожежну драбину.

Евакуаційні сходи не досягали потрібного вікна, проте патрульна 3 батальйону Наталія Кучерепа вирішила не очікувати та почала підніматися. Вже зверху, коли драбина закінчилася, хоробра патрульна підтягнулася та потрапила до квартири. Там лежала жінка та ледве ворушилася. Згодом з’ясувалося, що у неї інсульт. Інспектор впустила до квартири медиків, які госпіталізували жінку», – йдеться у повідомленні.

Відео: Патрульна поліція у львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *