ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві група людей напала на фанів «Ліверпуля», які приїхали на фінал Ліги чемпіонів

Юлія Шпак

|

У Києві ввечері 24 травня у ресторані група людей напала на вболівальників англійського «Ліверпуля», які приїхали на фінал Ліги чемпіонів. Про це повідомляє британське видання Mirror, передає Громадське.

 

За інформацією газети, інцидент стався у ресторані Rooster, розташованому неподалік від стадіону НСК «Олімпійський», де відбудеться фінал.

Зазначається, що близко 20 людей у масках атакувала вболівальників у закладі, а фанам англійського клубу довелося «використовували столи і стільці, щоб захистити себе від атак людей в масках, які штурмували заклад».

Як пише видання, фани «Ліверпуля» повідомили, що нападники кидали в них шматки скла та інші предмети, унаслідок чого декілька фанатів отримали порізи голови і шиї.

Повідомляється, що поліцейські заарештували двох людей, які брали участь у нападі.

Як повідомила речниця поліції Києва Оксана Блищик, затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, а потерпілі відмовилися від написання заяв.

Прес-служба поліції також повідомила, що двоє іноземців отримали тілесні ушкодження і вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

«Правоохоронці затримали двох осіб, котрі брали участь у бійці, і до управління поліції доставили двох постраждалих іноземців. Під час спілкування затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а потерпілі — відмовилися від написання заяв», — розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Наразі на двох затриманих склали адміністративні протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство).

Нагадаємо, в суботу, 26 травня, на стадіоні Олімпійський у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться «Ліверпуль» і «Реал».

Фото: Daily Mirror

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *