ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» вдома розгромили «Сталь»

Вероніка Рой

|

Емоційний матч на стадіоні «Україна» завершився впевненою перемогою «зелено-білих» із рахунком 3:0, а це означає, що «Карпати» закріпили за собою місце в УПЛ на наступний сезон. Загалом же підопічні Олега Бойчишина створили велику кількість небезпечних моментів біля воріт «Сталі» та за всіма показниками переграли гостей із Кам’янського. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпат».

 

Матч зі «Сталлю» вимушено пропускали відразу троє карпатівців: Лобай у попередній зустрічі в Кропивницькому отримав червону картку, а Карраскаль та Ербес – по четвертій жовтій у сезоні. Тож на наставника «зелено-білих» чекала непроста робота із вибором стартового складу. З перших хвилин на полі з’явився досвідчений Голодюк, який на пару із Вербним чатував в опорній зоні, на позиції лівого захисника вийшов Гуцуляк, а вище на фланзі метушився швидкий Ременюк.

Господарі розпочали активніше, що підтвердив сильний удар Шведа у дебюті гри. Однак, перший небезпечний момент у матчі та біля воріт «сталеварів» відбив Пеньков. Львів’яни продовжили атакувати, а Швед однозначно перебував у центрі уваги всіх атак «зелено-білих» та ще кілька разів намагався пробити оборону гостей. Спочатку Мар’ян навішував у штрафний майданчик, але м’яч перелетів всіх партнерів по команді, а пізніше Швед знову перевірив увагу Пенькова – цього разу кіпер «Сталі» зіграв вдало.

Наступний гольовий момент «левів» знову ж таки організував нестримний Швед: карпатівець запустив по флангу Лебеденка, який змістився ближче до карної зони та розстрілював ворота «сталеварів» – Пеньков у стрибку перевів круглого на кутовий. Молодий Лебеденко щосили бажав віддячити тренерському штабу за місце у старті, нестримно носившись по лівій бровці, а в наступні декілька хвилин таки зумів довести свою майстерність. Ді Франко віддав на лівий фланг, Орест обробив м’яч та пробив у вільний від Пенькова кут – 1:0.

Після 15-хвилинної паузи, «зелено-білі» продовжили контролювати гру та значно активніше поводили себе на полі. Регулярні атаки «Карпат» незабаром перетворились на другий забитий м’яч. Швед обробив круглого у центрі поля та віддав розкішний пас на Мякушка, який точно пробив у лівий кут – 2:0. «Сталь» закрилась біля своїх воріт та зовсім не атакувала, що дозволило «левам» збільшити рахунок на табло. «Карпати» провели неймовірну комбінацію: Варгас віддав пас на Мякушка, а той у дотик перевів круглого Шведу, який з кількох метрів загнав м’яча в сітку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *