ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Супрун розповідатиме у Львові, як обирати сімейного лікаря

Дарина Смеречанська

|

Спеціальним гостем львівського Дитячого форуму стане в.о. міністра охорони здоров’я України, яка завітає на захід до міста Лева вже завтра. Про це повідомили організатори заходу.

 

Так, 12 травня о 14.00 в конференц-залі Палацу мистецтв відбудеться дискусія за участі в.о. Міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун, а також провідних лікарів на тему: «Як обрати сімейного лікаря?».

Вже о 16:00 в конференц-залі відбудеться дискусія Girl Power: як не підтверджувати соціальні стереотипи? За участі  говоритимемо з: Уляною Супрун, в.о. міністра охорони здоров’я України. Ларисою Денисенко, адвокаткою, правозахисницею, письменницею, журналісткою.Тетяною Стус, письменницею, редакторкою. Галиною Шиян, письменницею, перекладачкою.

Дитячий форум – це унікальний   фестиваль родинного дозвілля, у якому  дитячі розваги поєднуються  з отриманням корисних вмінь і навичок.  Відвідувачів об’єднає просторова гра-квест «8 ключів Буквордсу». За легендою, одного весняного ранку за книжковою шафою у Львові знайшли потаємні двері до чарівного королівства Буквордс. Кожного разу, коли відкриваємо нову книжку, нас чекає щось нове. Так і тут – ніколи не знаєш, що саме побачиш у нових землях Королівства: пригоди чи випробування, незабутні враження чи безцінний досвід. І все було б чудово, якби одного дня  не сталася халепа – загубилися чарівні ключі, які тепер дітям-відвідувачам необхідно буде зібрати у форматі гри.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *