ОСТАННІ НОВИНИ

Визначилися 16 фіналістів Євробачення. Україна свої сили спробує завтра

|

Сьогодні вночі у Лісабоні визначилися перші фіналісти «Євробачення-2018», яке уперше в історії приводить Португалія.

Право виступити в фіналі здобули представники 10 країн, яких оголосили в довільному порядку: Австря, Естоня, Кіпр, Литва, Ізраїль, Чехія, Болгарія, Фінляндія, Албанія та Ірландія. Вони до лучилися до країн-засновниць конкусу – Великобританії, Іспанії, Італії, Німеччини та Франції, а також Португалії, як країни  торішнього переможця.

Припинили участь у конкурсі на стадії прівфіналу виконавці з Азербайджану, Бельгії, Білорусі, Biрменії, Греції, Македонії, Ісландії Хорватії та Швейцарії.

Зауважмо, що за прогнозами Букмекерів відбулася зміна лідера конкурсу. Епатажна представниця Ізраїлю після свого виступу у прямому ефірі скотилася із першого місця на четверте. У ці хвилини лідирує полум’яна кіпріотка Елені Фурейра, із піснею Fuego.

Великі шанси на перемогу також зберігає колишній переможець Євробачення Олександр Рибак із Норвегії, французький дует «Мадам Месьє» та несподівана  представниця Литви Ієва Засімаускайте, яка після прямого ефіру у списках букмекерів злетіла із 21 місця на 5-те.

Як відомо Україна виступить останньою у другому півфіналі, який відбудеться 10 травня. За прогнозами букмекерів Melovin має без проблем увійти до фіналу конкурсу та за місце у ТОП 10 доведеться добряче поборотися.

Переможця Євробачення 2018 року оберуть у суботу, 12 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *