ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові маршрутка зачепила автівку і поїхала з місця ДТП

Юлія Шпак

|

У Львові маршрутка зачепила автомобіль і поїхала з місця ДТП. Про це Львівському повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора зранку патрульних викликали на проспект Червоної Калини де заявник помітив ушкодження на своєму автомобілі. На транспортному засобі Daewoo Lanos були подряпини на бампері, що спричинили тріщини.

«Чоловік розповів, що напередодні зранку лишив там автомобіль і пішов на роботу, а через добу, після зміни виявив факт ДТП. Склавши схеми ДТП, патрульні переглянули відео з камер спостереження і виявили винуватця. Це була маршрутка N53 з характерними написами. Згодом інспектори виявили автобус і провели його на кінцеву зупинку. Там водієві показали відео, він підтвердив, що керував маршруткою у той час і бачив згаданий автомобіль, однак зіткнення не відчув», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у патрульній поліції, на автобусі були виявлені потертості та подряпини. На 49-річного водія склали три протоколи: протокол огляду транспортного засобу, за скоєне ДТП та втечу з місця аварії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *