ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині нетверезий прокурор збив насмерть людину

Олена Карп'юк

|

У п’ятницю, 20 квітня, близько 21:50 год., у селі Торчиновичі Старосамбірського району водій, керуючи автомобілем ВАЗ-2114, збив насмерть 64-річного пішохода.

 

У ранковій інформації щодо надзвичайних подій департаменту цивільного захисту Львівської ОДА спочатку зазначалось, що за кермом ВАЗу перебував невстановлений водій, однак згодом у Нацполіції Львівщини повідомили, що водієм виявився 29-річний житель Самбора.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook журналістка телеканалу НТН та голова постійної поліцейської комісії з прозорого добору на службу поліцейських Головного управління Національної поліції у Львівській області Вікторія Балицька, за кермом автомобіля перебував нетверезий прокурор. За її даними, алкотестер показав у його крові 1,2 проміле алкоголю.

У коментарі ZAXID.NET прокурор Львівської області Юрій Квятківський підтвердив факт перебування за кермом автомобіля прокурора Мостиської районної прокуратури, однак відмовився повідомити деталі. Квятківський пообіцяв, що обласна прокуратура оприлюднить усі побробиці цієї справи у понеділок, 23 квітня.

Також за даними Нацполіції Львівщини, у ДТП на Старосамбірщині травми отримали й сам водій ВАЗу та пасажир, який також є 29-річним мешканцем Самбора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *