ОСТАННІ НОВИНИ

На Великдень маршрутки у Львові курсуватимуть у режимі «вихідного дня»

Дарина Смеречанська

|

На Великодні свята громадський транспорт працюватиме в режимі «вихідного дня», а до кладовищ збільшать кількість одиниць транспорту. Про це Львівському поталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Власне, вчора відбулася нарада під головуванням заступника міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергія Бабака, з перевізниками на громадських транспортних маршрутах Львова, керівництвом комунальних транспортних підприємств та керівництвом управління транспорту ЛМР щодо належного забезпечення виходу транспорту на маршрути у Великодні свята.

Як було домовлено, автобусні маршрути курсуватимуть в режимі «вихідного дня», перші і останні рейси мають бути виконані. Також без змін курсуватимуть нічні маршрути.

Також Сергій Бабак наголосив перевізникам на необхідності забезпечення належного стану автобусів, зокрема подбати про чистоту машин.

Нагадаємо, у зв’язку зі збільшенням кількості пасажирів, які прямуватимуть до міських кладовищ під час Великодніх свят та з метою полегшення доїзду громадян до місць поховань їх родичів та близьких, в управлінні транспорту Львівської міської ради у роботу пасажирського транспорту внесли зміни.

Зокрема, у період 8 – 9 квітня та 14 – 15 квітня буде збільшено кількість автобусів на маршруті № 55, який курсує до Голосківського кладовища – до 4 одиниць.

Маршрут автобусів № 38 продовжено до Сихівського кладовища.

А також буде збільшено кількість тролейбусів № 11 (пл. Петрушевича – Сихівське кладовище) до 4 одиниць.

Усі автобуси на цих маршрутах курсуватимуть відповідно до затвердженого розкладу руху.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *