ОСТАННІ НОВИНИ

Львів на третьому місці в Україні за вартістю оренди квартир

Дарина Смеречанська

|

У Києві, Одесі та Львові оренда квартир найдорожча в Україні. Так, щоб винайняти однокімнатну квартиру у столиці в середньому за місяць доведеться викласти 8 тис. грн, у Одесі – 6,5 тис. грн, у Львові – 4,5 тис. грн. Такі результати дослідження оприлюднив портал Domik.ua, який вивчає та аналізує ситуацію на українському ринку нерухомості.

 

Як зазначається, найдорожче орендувати однокімнатне житло можна в Києві – за 8000 грн. Серед інших міст центральної частини України зняти квартиру в багатоквартирних будинках старого житлового фонду за найвищою ціною можна в Дніпрі – за 3500 грн. Невисока вартість оренди житлових об’єктів виявлена в Кропивницькому і Полтаві – 2500 грн.

У західній частині України середній діапазон цін на оренду однокімнатних квартир зафіксовано в межах 2500-4500 грн. Максимально високі показники виявлені у Львові – 4500 грн. Орендувати житло недорого можна в багатоквартирних будинках старого будівництва Хмельницького, Луцька, Ужгорода, Івано-Франківська та Тернополя – за 2500 грн.

У південній частині України мінімальні показники простежуються в Херсоні і Миколаєві – 2500 грн. Найбільш висока вартість оренди однокімнатної квартири виявлена в старих багатоквартирних будинках Одеси – 6500.

У північній частині України найдорожче житло можна орендувати в Сумах – за 2000 грн. Найдорожче зняти однокімнатну квартиру можна в Рівному – в середньому за 2800 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *