ОСТАННІ НОВИНИ

10 червня Львовом пробіжить близько 3000 осіб

Катерина Родак

|

У Львові 10 червня пройде міжнародний легкоатлетичний спортивно-масовий захід 3rd Grand Prix Lviv Half Marathon. Про це інформують у прес-службі міської ради міста.

 

Цей захід стартуватиме з центру міста – від Оперного театру і пролягатиме як міським простором, так і зеленою зоною парку Погулянка. Очікується, що перший етап змагання – забіг на 5 км – закінчиться до 10.00 год, а учасники основного забігу 21 км фінішують до 14.00 год. Стартова лінія цьогоріч об’єднає рекордну кількість учасників: 3000 бігунів більше, ніж із 30 країн.

Учасниками заходу можуть стати всі охочі, незалежно від національності, релігійного та політичного погляду. Марафон орієнтовано на всі вікові категорії та фізичні можливості населення. До забігу запрошуються як професіонали, так і аматори бігу з інших міст та іноземці. Орієнтовними дистанціями стануть 21 км, 5 км, 2 км та дитячі забіги – 1000 м, 500 м, 100 м.

Додамо, що у другому півмарафоні GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 взяла участь рекордна кількість осіб – 2250. 60% з усіх учасників – це люди, які приїхали до Львова, як українці, так і іноземні учасники.

Всі охочі до участі у марафоні можуть зареєструватися на обрану дистанцію через сайт RUN UKRAINE:  https://runukraine.org/

Facebook: https://www.facebook.com/runukraine.org/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *