ОСТАННІ НОВИНИ

У нового в.о. керівника Львівської митниці уся нерухомість записана на родину, а авто – на третіх осіб

Катерина Родак

|

Колишнього заступника начальника Волинської митниці Василя Германа призначили виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці ДФС. Минулого тижня його представили колективу митниці, а 5 березня – посадовцям Львівської ОДА.

 

Василь Герман багато років працював на Львівській митниці, зокрема на пості «Краковець», у відділ  боротьби із контрабандою. Також він обіймав посади на Закарпатті та у Києві. З жовтня 2016 року донині був заступником заступника начальника Волинської митниці ДФС.

Згідно е-декларації Василя Германа за 2016 рік, у його батьків та дружини  власності є 10 земельних ділянок у Львівській та Івано-Франківській областях, загальною площею більше 40 тисяч квадратних метрів. Дружина Василя Германа купила у 2016 році квартиру в Трускавці, а мати  є власницею двох квартир у Дрогобичі, одна з яких, площею 180 кв.м,  задекларована як об’єкт незавершеного будівництва.

У батька митника у власності є особняк в Дрогобицькому районі площею понад 100 квадратних метрів.

Василь Герман їздить на автомобілі «Тойота Ленд Крузер», власником якого є третя особа. Його дружина їздить на «Рено Модусі», яке теж записане на сторонню особу.

Протягом 2016 року Василь Герман заробив 115 тис. 196 гривень, а його дружина трохи більше ніж 17 тисяч. Ще майже 10 тисяч становила стипендія його доньки. Водночас Василь Герман задекларував 113 тисяч доларів готівки, якою володіє його дружина.

Додамо, що з 2015 року Львівську митницю ДФС очолює Левко Прокіпчук. Василя Германа призначили в.о. керівника митниці, поки Прокіпчук не повернеться з відпустки. Раніше замість Прокіпчука обов’язки виконував його заступник Віталій Черкунов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *