ОСТАННІ НОВИНИ

Через неефективність в роботі звільнили керівника виконавчої служби Львівщини

Катерина Родак

|

Міністр юстиції Павло Петренко заявив про звільнення керівників управлінь державної виконавчої служби теруправлінь юстиції Львівської та Волинської областей за неефективну роботу у напрямку стягнення заборгованостей зі сплати аліментів.

 

Про це він сказав журналістам у п’ятницю після селекторної наради щодо засідання робочої групи з координації, моніторингу та контролю за виконанням органами державної виконавчої служби України рішень про стягнення аліментів, повідомляє  Укрінформ.

«Ми зараз бачимо або професійність, або непрофесійність державних виконавців і їхніх керівників. І для мене це важливо, тому що я буду продовжувати приймати кадрові рішення. Сьогодні було звільнено двох керівників обласних виконавчих служб Львівської області та Волинської за непрофесійну роботу в напрямку виконання даного проекту (стягнення заборгованостей зі сплати аліментів – ред.)», – заявив Петренко.

Він додав, що всі особи, які виявлятимуть у роботі непрофесіоналізм, звільнятимуться.

Як відомо, 6 лютого вступив у дію закон, який суттєво посилює відповідальність злісних неплатників аліментів. Зокрема, злісні неплатники аліментів не зможуть виїхати за кордон, їх обмежують у праві керування автомобілем. Окрім того, офіційно непрацевлаштованих неплатників аліментів відправлятимуть на громадські роботи. Також на Львівщині запустили так звану «дошку ганьби» злісних неплатників аліментів: у списку вже є 1672 особи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *