ОСТАННІ НОВИНИ

69-річна мешканка Трускавця подарувала меру міста будинок і дві земельні ділянки

Олександр Косик

|

Мешканка Трускавця 69-річна Юлія Янковська подарувала мерові цього міста Андрієві Кульчинському будинок та дві земельні ділянки, загальна вартість яких становить 1,6 млн грн. Про це стало відомо з повідомлення про суттєві зміни у майновому стані, розміщеному на сайті НАЗК 24 січня 2018 року, пише видання «Наші гроші».

 

Згідно з декларацією, Андрій Кульчинський отримав від Юлії Янковської подарунок у негрошовій формі: житловий будинок площею 171,3 кв. м оцінили у 964,95 тис. грн, а земельні ділянки площею 0,09 га та 0,02 га – у 539,57 тис. грн та 124,21 тис. грн відповідно.

За даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Юлія Янковська підписала договір дарування 19 січня 2018 року. Згідно з ним, вона подарувала будинок Андрієві Кульчинському, але з правом безстрокового користування ним (сервітутом). Договір сервітуту розповсюджується лише на житло, але не на земельні ділянки.

Юлія Янковська людина непублічна. Який стосунок вона має до міського голови Кульчинського – невідомо. Вона є однією з 178 співвласників ТОВ «Трускавецькурорт-Каштан». Основний вид діяльності товариства – надання лікарських послуг.

Крім новопридбаного нерухомого майна, Андрій Кульчинський також володіє земельною ділянкою площею 0,25 га в селі Бистриця-Гірська (Дрогобицький район), а його дружина Наталія Кульчинська – ділянкою в селі Станиля (Дрогобицький район) та квартирою в Трускавці. Крім того, Кульчинська володіє недобудованим офісом в Трускавці площею 368,80 кв. м.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *