ОСТАННІ НОВИНИ

На діяльність Президента України та його Адміністрації пішло понад 800 млн

Дарина Смеречанська

|

Витрати на обслуговування й організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Президента Петра Порошенка й Адміністрації Президента становили 802 млн 328 тис. гривень бюджетних коштів в 2017 році. Про це йдеться у відповіді Державного управління справами, інформують Українські новини.

 

Найбільші статті витрат – на забезпечення діяльності Президента, Адміністрації й інших допоміжних органів (237,4 млн гривень) і на забезпечення функціонування державного авіаційного підприємства “Україна” для перевезення вищих посадових осіб держави й очолюваних ними офіційних делегацій (222,8 млн гривень).

В 126,5 млн гривень обійшлося забезпечення послугами автомобільного й водного транспорту Порошенка, Адміністрації, керівників інших державних органів, в 81,2 млн гривень – забезпечення функціонування державних резиденцій, утримання адміністративних і господарських об’єктів.

34,3 млн гривень було витрачено на здійснення закордонних візитів Порошенка, ще 7 млн – на їх підготовку, 2,5 млн – на відрядження співробітників Адміністрації й Держуправління справами.

13,9 млн гривень було витрачено на проведення офіційних заходів за участю Порошенка, 7,3 млн гривень – на перевезення авіарейсами голови Верховної Ради Андрія Парубія, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана й очолюваних ними офіційних делегацій, 5,7 млн гривень – на авіаперевезення по Україні делегацій на чолі з Порошенком.

На проект з облаштування приміщень для представництва НАТО в Україні було витрачено 12 млн гривень, на проведення представницьких заходів – 10,3 млн гривень.

Витрати на інші статті програми із забезпечення діяльності Президента й Адміністрації становили менш як 5 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *