ОСТАННІ НОВИНИ

Квитки на трамваї та тролейбуси Львова можна купити онлайн

Катерина Родак

|

У Львові нещодавно запрацював перший в Україні сайт продажу абонементних карток на проїзд в електротранспорті Львова. Скористатися послугою можна за цим лінком.

 

Як зазначив 21 лютого під час прес-конфереенції керівник ЛКП «Львівелектротранс» Олег Береза, це нововведення стане першим кроком для запровадження у трамваях і тролейбусах міста електронного квитка.

«На розробку цього ресурсу ми потратили певний час. Це крок до зручності і легкості придбання квитків на проїзд.». Сайт зроблено фахово, чотирма мовами: українська, англійська, польська і німецька», – зазначив він.

Наразі є лише три варіанти квитків, які можна купити онлайн : загальний – ціна 120 грн, пільговий – 60 грн і туристичний – 40 грн.

Процедура придбання легка: потрібно клікнути «придбати» на обраному квитку. Далі ввести своє ім’я та прізвище, електронну адресу – бо саме на неї прийде придбаний квиток; вказати номер банківської картки, з якої буде стягнуто оплату. Розрахуватися можна будь-якою банківською карткою. Можна отримати чек про проведення оплати, який також надішлють на електронну пошту.

У подальшому цей  квиток можна показувати контролеру зі смартфона або роздрукувати і носити в гаманці. Щоб не було можливості передавати квиток іншим, вони  будуть іменні. Тому пасажиру потрібно додатково представити контролеру документ з фотографією, який засвідчує особу.

Також при купівлі квитка є опція на оформлення підписки – можна постійно отримувати місячний квиток на проїзд. Тоді кожні 30 днів із вашої картки плата стягуватиметься автоматично і вам на електронну адресу приходитиме квиток.

Додамо, що у львівському електротранспорті діє система електронної оплати проїзду. У трамваях та тролейбусах розміщені QR-коди, скануючи які можна купити одноразовий повний, пільговий або місячний проїзний квиток.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *