ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський водій видворив з маршрутки «дівчину з крилами»

Катерина Родак

|

У Львові водій маршрутки №25 не дозволив проїхати у маршрутці львів’янці Марині Дарміць, знаної у місті як «дівчина з крилами».

 

Сьогодні, 14 лютого, жінка з накладними крилами та на роликах намагалась зайти у маршрутку. За словами свідків події, спочатку водій, підвищивши тон,  вимагав у дівчини вийти з маршрутки. Коли Марина Дарміць відмовилась виходити, водій підійшов до вхідних дверей і витягнув її силоміць  з салону.

Після події водій повернувся за кермо і продовжив їхати за маршрутом. Одна із пасажирок запитала у водія, чому він виштовхав людину з маршрутки.

Водій пояснив свою реакцію, тим що крила дівчини можуть щось пошкодити.

Маршрут №25 обслуговує приватний перевізник “Міра і К”.

Відео- Оля Слюсар

Як відомо, Марина Дарміць займається татуюванням хною, завжди ходить в образі ангела на роликах. Неодноразово у цьому амплуа її бачили в медичних установах, громадському транспорті.

Додамо, що згідно постановою Кабміну «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», водій у будь-якій ситуації має  бути охайно одягненим, чемно поводитися з пасажирами. Водночас він має право не  допускати  до поїздки пасажирів,  що перебувають у  стані   алкогольного   чи   наркотичного   сп’яніння,    порушують  громадський  порядок,  мають при собі небезпечні вантажі,  зокрема  легкозаймисті,  вибухонебезпечні  і  такі,  що  можуть  забруднити
транспортний засіб чи одяг пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *