ОСТАННІ НОВИНИ

У День закоханих свої серця у Львові поєднає понад 50 пар

Катерина Родак

|

Завтра, 14 лютого, у День святого Валентина у Львові одружаться понад 50 пар. Про це повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області.

 

У Львівському міському відділі ДРАЦС (вул. Івана Франка, 157) свято розпочнеться о 10.30 урочистим парадом під звучання саксофона.

«Наречених зустрічають живі скульптури – міми, в другому залі звучить камерний оркестр, приміщення оформлене у відповідному стилі, холодні фонтани, фотозони та танець-привітання від Спортивно-танцювального клубу Віка Данс», – мовиться у прес-релізі управління.

Реєстрація шлюбу для 39 пар відбудеться у класичному стилі.

О 14:00 церемонія відбудеться на стадіоні «Арена-Львів» Привітання молодят обрядовцем відбудеться в конференц-залі стадіону ,,Арени Львів» урочисто під музичний супровід. Приміщення буде прикрашене відповідно до Дня закоханих на смак організатора. У цей день на стадіоні буде створено дві щасливі сім’ї.

З 14:00 до 15:30 год. у Шевченківському Гаї візьмуть шлюб в етнічному стилі 7 пар.

Від 18.30 год. до опівночі триватимуть вечірні церемонії у Львівському міському відділі ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Львівській області. Наразі на вечірню реєстрацію зголосилися 3 пари.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *