ОСТАННІ НОВИНИ

25-й Форум видавців у Львові присвятять темі свободи

Катерина Родак

|

Темою 25-го Форуму видавців у Львові та 13-го Львівського міжнародного літературного фестивалю буде «Рино Свободи». Про це йдеться в повідомленні на сайті Форуму видавців.

 

Організатори книжкового форуму зазначають, що питання свободи особистості, компанії, країни — це ті речі, які визначаються і декларуються самостійно кожним суб’єктом, який прагне до свободи.

«В межах фокусної теми ми хочемо поговорити про те, як кожен з нас “торгує” своїми уявленнями про свободу під тиском обставин: щоразу підвищуючи або знижуючи ставки. Про те, як визначається ціна на свободу, залежно від умов торгівлі та суб’єкту, який стає її споживачем. Про спекуляції поняттями Свободи, які активно використовуються у пропаганді», – розповідають оранізатори.

Вибір цьогорічної теми «Форуму видавців» не є випадковим, бо впродовж 25 років працівники та волонтери Форуму збирали  людей, що мали різні думки, перемоги та проблеми.

«Ми надавали майданчик для взаємодії і створили ще одне місце, де люди переглядали свої бажання.

Ми не можемо стверджувати, що це були позитивні чи негативні зміни, але хочемо акцентувати увагу наших відвідувачів та учасників на тому, що зміни відбувалися і відбуваються, а ринок функціонує», – повідомляється на сайті Форуму.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *