ОСТАННІ НОВИНИ

Стали відомі імена перших трьох фіналістів Євробачення від України

Дарина Смеречанська

|

У суботу, 10 лютого, відбувся перший півфінал нацвідбору на “Євробачення-2018”. Журі та глядачі обрали перших трьох фіналістів. Ними стали гурт The Erised, LAUD та VILNA. Про це повідомляє ТСН.

 

Двох з фіналістів,а саме – The Erised та VILNA – відправили у фінал саме глядачі, адже після голосування журі таблиця результатів виглядала кардинально інакше.

Лідерами після голосування журі були CONSTANTINE з сімома балами, Сергій Бабкін, якому дали 8 балів, та LAUD з 9 балами відповідно. Своєю чергою, VILNA мала від журі 3 бали, а гурт The Erised – 5.

Однак, вже після голосування глядачів трійка лідерів зазнала змін. Беззаперечним лідером залишився LAUD, який отримав 7 балів від глядачів та із 16 балами посів перше місце у рейтингу. Завдяки 8 балам від глядачів другими стали The Erised. А от VILNA отримала від українців 9 балів і закрила собою трійку фіналістів.

Нагадаємо, що 17 лютого відбудеться другий півфінал нацвідбору на “Євробачення-2018”. У ньому за можливість потрапити у фінал поборються Ingret Kostenko, MELOVIN, JULINOZA, TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA та DILEMMA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *