ОСТАННІ НОВИНИ

Різанина на проспекті Свободи у Львові: постраждало двоє хлопців

Дарина Смеречанська

|

Нині вночі на проспекті Свободи сталася різанина: в результаті сутички постраждало двоє хлопців. Про це повідомляють активісти «Варта 1».

 

Як наголошують активісти, ножових поранень хлопцям завдала дівчина.

«Вона  була не одна, з нею був ще хлопець і ще одна дівчина, які втекли з місця пригоди на автомобілі. Двоє дівчат, одна блондинка інша брюнетка, приблизно 180 см зросту, світле волосся, хлопець має розбитий ніс внаслідок боротьби», – наголошують активісти «Варти 1».

За попередньою інформацією, на проспекті Свободи почалась бійка між двома компаніями – в одній було двоє дівчат та хлопець, в іншій – двоє хлопців, інформує повідомили Zaxid.net.

«Була бійка за участю п’яти осіб. Двоє хлопців 17 і 18 років доставлені в лікарню, лікарі діагностували різані, не проникаючі рани. Але наразі із заявою до поліції ніхто з потерпілих не звертався. Ми встановлюємо обставини і проводимо перевірку за цим фактом. Вирішується питання про відкриття провадження», – повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Наразі невідомо, що стало причиною бійки. Потерпілі хлопці – львів’яни. Щодо нападників – слідство встановлює їхні особи.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *