ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові замальовуватимуть графіті з рекламою наркотиків

Дарина Смеречанська

|

У Львові стартувала інформаційно-профілактична кампанія «Стоп наркотик». Про це повідомляють організатори.

 

Як зазначається, віднедавна в місті почали з’являтися написи з відкритою рекламою сайтів, на яких можна придбати наркотики. Отримати їх настільки  просто, що таким чином покупцями можуть стати навіть школярі.

Відтак, 13 лютого відбудеться перша хвиля протидії забороненим написам. Моніторингові групи у складі активістів, волонтерів та поліціянтів, використовуючи дану карту, будуть замальовувати графіті. Кампанія «Стоп наркотик» не має часових обмежень і працюватиме до того часу, поки не очистить стіни львівських будинків від наркореклами.

Кампанію розпочали патрульна поліції Львівської області спільно з ГО «Вільні Люди – Львів», «Молодіжний націоналістичний конгрес-Львів».

«Нам дуже важливо підняти тему незаконного наркообігу. Ми закликаємо  усіх звертати увагу на графіті чи написи на стінах будинків та повідомляти нас про наявність забороненої наркореклами», — коментує координатор кампанії Андрій Бень.

«Кампанія «Стоп наркотик»  – це хороший приклад якісної співпраці громадських організацій, поліції та громади Львова, які спільно поборюють злочинність у Львові», — наголошує  заступник начальника відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції Львова Назар Франчук.

Додамо, що долучитись до громадської ініціативи «Стоп Наркотик» у Львові може будь-хто охочий, детальніше – тут.

Контакти координаторів акції: (063) 263 88 28 Андрій, (093) 66 83 252 Назар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *