ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові суд на шість років ув’язнив чоловіка з психічними розладами, який напав на 87-річну бабцю

Катерина Родак

|

Франківський районний суд Львова на шість років відправив до в’язниці чоловіка, що пограбував із застосуванням сили 87-річну жінку.

 

Як йдеться у вироку суду, обвинувачений 23 листопада 2017 року близько 12:00 год. розбив вікно веранди та проник у квартиру, де напав на 87-річну жінку. Чоловік почав її душити, а згодом викрав у старенької  10 тисяч гривень і 100 доларів США. На той момент загальна сума вкраденого становила 12 тисяч 686 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав. Він підтвердив, що дійсно проник у квартиру, де напав на потерпілу з метою заволодіння майном. Викрадені кошти частково використав на власні потреби.

Водночас у суді представили довідку про  психічне здоров’я чоловіка, де вказано, що він перебуває у стані ремісії шизофренії, тому не може керувати своїми діями. Водночас у довідці сказано, що чоловік хворобливих розладів психічної діяльності не виявляє.

Таким чином суд прийняв до уваги психічне здоров’я грабіжника і присудив йому примусову психіатричну допомогу. Основним покаранням для чоловіка суд визначив шість років за гратами, де власне його і будуть лікувати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *